Wat gaat het kosten?

Wat gaat het kosten?

Wat levert het op?

... is de vraag waar het eigenlijk om draait. Als het namelijk niks oplevert, hoeven we het ook niet te doen. De rapportage moet zichzelf kunnen terugverdienen.

Kosten:

In principe is de volledige energierapportage de meest toereikende en inzichtelijke optie om alles op een rijtje te zetten.

  1. Adviesgesprek met toelichting, zonder rapportage. We lopen samen uw woning door. Op basis van mijn bevindingen geef ik u ter plekke advies. Let op: u krijgt geen rapport of schriftelijke toelichting.
    Kosten € 160,00, incl. BTW.

  2. Volledige Energierapportage met energiescan en toelichting in de bijlage. Op basis van mijn bevindingen maak ik de energiescan en stel ik het energie-adviesrapport op. U krijgt de rapportage binnen enkele dagen toegestuurd.
    Kosten € 240,00, incl. BTW.

  3. Aanvullend: gebruik van de warmte camera incl. rapportage. Afhankelijk van het jaargetijde en de situatie ter plaatse is het mogelijk de warmtecamera te gebruiken. Indien noodzakelijk, zal ik het vooraf aangeven.
    Kosten: € 110
  4. Vooraf:

bouwkundige informatie (zoals bouwtekeningen, informatie uit het kadaster of het originele bouwbestek) geeft inzicht in de te verwachten graad van isolatie. Ik zal u vooraf vragen de informatie te verzamelen, voor zover nog beschikbaar, uiteraard.

Vragen of een afspraak maken?


Bel 06 82 092 400, mail naar info@tjallingreitsma.nl of gebruik het contactformulier.